شهريار رفيعي با اشاره به اينکه ميزان استقبال و خريد مردم تا آن ميزان نيست که چرخ زندگي صنعتگران هنرهاي دستي و بومي را به خوبي بچرخاند، اظهار داشت: نگاهي به فهرست قيمت ها در فروشگاه هاي صنايع دستي نشان مي دهد اين کالا کالايي گران است که البته سود ناشي از آن نصيب توليد کننده نميشود.
وي با بيان اينکه استقبال از صنايع دستي امروز در قالب پاسخگويي به سليقههايي است که کارهاي کارخانهاي و انبوه را نمي پسندند، تصريح کرد: توليدات کارخانهاي با وجود قيمتهاي گزاف، اسامي صاحب نام و جاي گرفتن در زندگي شهري ديگر قادر به پاسخگويي تمام سليقهها به خصوص سليقههاي انحصاري و تک نيستند و در اين جا است که هنر به کار ميآيد.
اين فروشنده صنايع دستي ادامه داد: پيشرفت تکنولوژي و به دنبال آن رفاه سليقهها را به سمت و سوي تک پسندي مي برد و اين جاست که کاردانان صنايع دستي مي توانند با ايجاد بازار مناسبتر براي اين توليدات بازار را از انحصار توليدات انبوه که همگي نيز به يکديگر شباهت دارند در آورند.
رفيعي خاطر نشان کرد: تا به حال تلاش جدي براي هماهنگ کردن صنايع دستي و هنرهاي دست ساز با زندگي ماشيني مردم نشده است که البته اين تغييرات بايد بر پايه توجه به اصالتها باشد.
وي تصريح کرد: هنرهاي سنتي و صنايع دستي به دليل ساختار خاصي که دارند، ميتوانند سفارشها و خواستههاي افراد را به صورت انحصاري توليد و با تمام ويژگيهاي او تطبيق دهند، اين ويژگي باعث ميشود که هم هنرمندان سنتي بتوانند در بازار حضوري فعال داشته باشند و هم افرادي که جوياي کالاهاي انحصاري هستند، به خواسته خود دست يابند./111
انتهای پیام/